Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag: sommigen vinden het een dag om de liefde te vieren, anderen vinden het een groot commercieel feestje. Er zijn ook mensen (onder andere een bekend Amerikaans acteurskoppel!) voor wie Valentijnsdag uitloopt op een rechtszaak, een aantal van deze gevallen op een rijtje… 

  • Alleen maar een kaart?!

Een vrouw uit Engeland kreeg op Valentijnsdag een lieve kaart van haar vriend, maar ze verwachtte dat er ook nog wel een cadeau zou komen. Toen het half 12 ’s avonds was, was voor haar de maat vol, woedend besloot ze haar vriend op te zoeken. Bij haar vriend liep het uit de hand: ze sloeg haar vriend en bedreigde hem. Het werd zo angstaanjagend en gevaarlijk dat haar vriend zichzelf opsloot, om zich tegen haar te beschermen. Haar vriend heeft haar aangeklaagd voor mishandeling en bedreiging.

Na meerdere rechtszaken kreeg de vrouw een gevangenisstraf van zes maanden en een boete van bijna €1.000 euro.

  • Valentijnskorting voor singles

Een man wilde op Valentijnsdag graag uit eten, hij liep binnen bij een restaurant en had niet de avond waar hij op gehoopt had. Hij vond dat hij benadeeld werd door het restaurantpersoneel omdat hij alleen was, naar zijn beleving werden stelletjes sneller en beter geholpen. Vanwege Valentijnsdag was er ook een korting voor stellen, de man vond het niet eerlijk dat er voor hem geen korting was.

De man was zo ontzettend boos dat hij een rechtszaak begon tegen het restaurant. Tijdens de rechtszaak bleek al gauw dat ze inmiddels samen wel tot een goede oplossing konden komen. Het is niet bekend welke afspraak ze hebben gemaakt, misschien heeft hij wel een dinerbon gekregen? 😉

  • Austin

Vanessa Hudgens (die velen van ons waarschijnlijk nog wel kennen als
hudgens14f-1-web.jpgGabriella Montez uit High School Musical) besloot om met haar vriend Austin Butler een wandeling te maken in een nationaal park in Arizona, Amerika.

Tijdens de wandeling besloten ze om een blijvende herinnering achter te laten:
ze kerfden hun namen en een hartje in een rotswand. Heel romantisch, maar ook heel erg verboden! Hun kunstwerk was illegaal, in de beschermde omgeving was het namelijk verboden om de stenen en rotsen te beschadigen.

De eigenaren van het park klaagden Vanessa en Austin aan, ze kregen uiteindelijk een boete van €900. Het geld werd gebruikt om hun gekras van de rots af te halen.

Ook op de dag van de liefde krijgen sommigen dus met recht te maken, dat gaat iedere dag door. Ik wens je een fijne Valentijnsdag!

Advertenties

2 gedachtes over “Valentijnsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s