Trainingsdag

Trainingsdag

12 november is het echt begonnen. Samen met mijn mede-reporters had ik mijn eerste trainingsdag, hoe dat eraan toe ging lees je hier!

Op 4 november, kreeg ik de middag na mijn sollicitatiegesprek al de mail met het bericht dat ik een van de nieuwe Rechtspraak Reporters werd. Nu zat ik in de trein naar de eerste trainingsdag en voelde het meteen al veel officiëler.

In Utrecht kwamen we met de 24 reporters van dit jaar bij elkaar. We hadden elkaar allemaal nog nooit ontmoet, dus in het begin was het best even wennen. We hebben ons allemaal voorgesteld en daarna ging de trainingsdag officieel van start.

We kregen een introductie in het recht, waar we uitgelegd kregen hoe het recht in elkaar zit in Nederland, welke onderdelen het kent en wie er bij betrokken zijn. Dit was ontzettend interessant en ik heb al veel bijgeleerd, dat belooft wat voor komend jaar!

Na de lunch gingen we verder met een les over bloggen en vloggen van Naomi Felesita. Tijdens deze les hebben we vlogs van bekende youtubers bekeken en bedacht hoe we zelf invulling kunnen geven aan onze blogs en vlogs. Na die uitleg was het natuurlijk tijd om even te oefenen! Nog wat onwennig hebben we geoefend met het vloggen, maar binnenkort zullen er ook vlogs van ons verschijnen!

Vervolgens hebben we ook nog foto’s gemaakt. De groepsfoto was met alle 24 reporters, op de Oudegracht in Utrecht best een uitdaging. Gelukkig hebben we uiteindelijk een hele leuke foto, waar ook niemand door het beeld loopt 😉  .

Wil je op de hoogte blijven van al onze posts, like dan onze Facebookpagina!

Tot snel!

Advertenties

Een gedachte over “Trainingsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s